Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lewandowski, câștigător al Balonului de Aur?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De câteva zile, o listă cu presupusul clasament final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpată accidental” pe internet. Cică, pe această listă apare drept câștigator al ”Balonului de Aur 2021” polonezul Robert Lewandowski, câștigătorul Balonului de Aur 2021”. Lionel Messi, cel care era văzut cu prima șansă în acest an, apare pe locul 2 în acest clasament.

În cazul în care lista este cea reală, mulți consideră că ar fi o reparație pentru atacantul polonez, mare favorit la Balonul de Aur în 2020, distincție care nu s-a mai decernat din cauza pandemiei. Podiumul este completat de Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid în timp ce al patrulea este Mohamed Salah.

Un alt fotbalist văzut cu șanse reale la câștigarea Balonului de Aur în acest an, italianul Jorginho, care a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea și EURO 2020 cu echipa națională, figurează doar pe locul 5.

Pe locul 6 ar fi Kylian Mbappe, pe 7 N’Golo Kante, în timp ce pe 8 apare numele lui Erling Haaland.
Cristiano Ronaldo, de cinci ori câștigător al “Balonului de Aur” este abia pe locul nouă, în timp ce Top 10 este încheiat de belgianul De Bruyne.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns