Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CFR Cluj joacă cu șansa a doua azi în deplasare la AZ Alkmaar

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În runda a patra din Conference League, de la ora 19:45

CFR Cluj mai are trei meciuri de disputat în Grupa D Conference League. Spunem doar trei deoarece șansele de calificare mai departe sunt foarte mici. Până în prezent, echipa lui Dan Petrescu a obținut un singur punct. În această seară, campioana României va juca pe terenul olandezilor de la AZ Alkmaar.

Alkmaar este liderul grupei, cu 7 puncte, 3 mai multe decât Jabonec. Are 2 victorii la rând în această grupa, 1:0 cu Jablonec și 1:0 cu CFR Cluj, golaverajul fiind unul destul de modest, 4 goluri înscrise și 2 primite. E într-o revenire de formă în campionat, câștigându-și 4 din precedentele 5 jocuri, câștigând în rundă precedentă, 3:2 cu Zwolle.

CFR merge bine în campionat, având 36 de puncte, 12 victorii și 2 înfrângeri, 20 de goluri marcate și 8 primite. S-a impus foarte greu în rundă precedentă, 1:0, acasă cu FC Voluntari, singură reușită a partidei venind în minutul 89, fiind semnată de Birel Omrani.

În meciul de la Cluj-Napoca, Alkmaar a reușit să se impună cu scorul de 1:0, grație a unui gol semnat devreme de Jesper Karlsson.

Formații probabile:
AZ Alkmaar: Peter Vindahl – Owen Wijndal, Pantelis Chatzidiakos, Bruno Martins Indi, Aslak Fonn Witry – Fredrik Midtsjo, Dani de Wit, Jordy Clasie – Albert Gudmundsson, Vangelis Pavlidis, Jesper Karlsson.
CFR Cluj: Cristian Bălgrădean – Mario Camora, Daniel Graovac, Mike Cestor, Cristian Manea – Emmanuel Culio, Mihai Bordeinau, Ciprian Deac – Petrila, Denis Alibec, Billel Omrani.

Meciul începe la ora 19:45 și va fi arbitrat de o brigadă din Luxemburg. Totul se vede în direct pe Pro X. De la aceeași oră se joacă și Randers – Jabolnec.

CLASAMENT Grupa D
1.Alkmaar 3 2 1 0 4-2 7
2.Jablonec 3 1 1 1 3-3 4
3.Randers 3 0 3 0 5-5 3
4.CFR Cluj 3 0 1 2 1-3 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 trackback / pingback

  1. CFR Cluj Joacă Cu şansa A Doua Azi în Deplasare La AZ Alkmaar » Sport » News Mag

Lasă un răspuns