Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (17 noiembrie 2021)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Toți membrii familiei participă, trup şi suflet, la un eveniment fericit din care fiecare are ceva de câştigat. Se prefigurează vremuri ceva mai bune la orizont, ceea ce vă motivează pe toţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase.

TAUR. Nu trebuie să-ți faci griji de ceea ce urmează să se întâmple și nu te lăsa influențat de cei pesimiști, care se învârt în jurul tău. Nu ai niciun motiv de îngrijorare, e doar o nouă provocare, care îți va aduce succes și acel sentiment al lucrului bine făcut.

GEMENI. Consideri că, pentru a te elibera de un motiv de stres, cel mai bine ar fi să spui adevărul fără să te ascunzi. Ar trebui să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă uneori acest lucru este mai greu, dar va fi mai ușor dacă ai să folosești un ton care nu supără.

RAC. Ai o mulțime de proiecte de finalizat și prea puțin timp la dispoziție. Norocul tău e că știi să te adaptezi foarte ușor la orice situație. Astăzi ar fi bine să profiți la maxim de talentul tău de bun organizator, ca să poți acționa cât mai corect, repede și eficient.

LEU. Vrei să rezolvi o serie de lucrușoare mărunte cu care, nici nu ar trebui să pierzi vremea, poate, ar fi mai bine să le ignori. Ceilalți, nici nu observă că acestea ar fi bine să fie făcute, pentru toată lumea sunt bine așa cum sunt, doar tu îți faci de lucru în plus.

FECIOARĂ. Dai piept cu un nou blocaj financiar în planul tău, totuși, nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Nu eşti departe de final, de profit, de succes, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de trecut, dar nu este cazul să disperi.

BALANȚĂ. Ai la dispoziție două posibilități de a-ți atinge scopul, iar tu nu știi ce să faci, pe care să o alegi, ambele fiind la fel de atractive pentru tine. Este adevărat că niciuna dintre variante nu prezintă aspecte nedorite, dar una din ele e deosebit de avantajoasă.

SCORPION. Cei din anturaj vor încerca să te împiedice în ceea ce vrei să faci, dar nu vor reuși decât eventual să-ți încetinească ritmul. Gândirea pozitivă, optimistă și voința de care dai dovadă îți sunt mereu de mare ajutor să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus.

SĂGETĂTOR. Nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţa ta, că le atingi, că te bucuri de ele. Asta este cea mai bună atitudine posibilă în faţa dorinţelor, căci aşa îți dovedești încredere în materializarea acestuia.

CAPRICORN. Un eveniment te pune pe gânduri, căci se pare că ceea ce visezi nu este posibil, dar chiar în aceste momente trebuie să fii mai tare și să depăşeşti dilema. Cei din jur sunt vinovaţi de aceste suspiciuni, prezentându-ți viitorul în culori sumbre.

VĂRSĂTOR. Parcă ai fi nimerit printre străini, deşi sunt în jurul tău doar oameni cu care ai mereu ceva de împărţit. Ei se ceartă între ei, nu se înţeleg și asta te face și pe tine să nu-ţi găseşti locul printre ei, dar tu în scurt timp reușești să faci pace din acest grupuleț.

PEȘTI. Nu pune la suflet părerile disticte sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar totuși, nu ar trebui nici să le ignori de tot. Poate fi vorba de niște neînțelegeri, sau afirmații interpretate greșit care ar fi bine să fie clarificate înainte de a se isca certuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 trackback / pingback

  1. Horoscop Informaţia Zilei (17 noiembrie 2021) – Info Ciorogarla

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 29.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

HOROSCOP

GEMENI. O zi plina de reusite profesionale, deci ai motive de satisfactie atunci cand seful sau profesorii te lauda. Lasi o impresie foarte buna, de om serios, de incredere care isi asuma raspunderea asupra faptelor sale.

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.06 Ne aflăm în zodia GEMENI