Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare a primit 5.680 de tichete de masă pentru vaccinaţi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cadrul unei ședințe la Prefectură, dr. Macrina Mihai a informat despre activitatea echipelor mobile de vaccinare, săptămâna trecută fiind vaccinate 970 de persoane în Culciu, Lazuri, Porumbești, Apa, Tiream, Căpleni, Cehal, Halmeu și Turulung dar și la sediul marilor operatori economici (84 persoane).

Pentru eliberarea tichetelor de masă acordate persoanelor care s-au vaccinat, în contul DSP a fost virată de Ministerul Sănătății suma de 568.000 lei iar până la sfârșitul săptămânii tichetele (5680 bucăți) vor ajunge la cabinetele medicilor de familie și la centrele de vaccinare.

Anișoara Boitor – inspector școlar general – a prezentat situația testării elevilor și a cazurilor de infectare în rândul elevilor în ultima perioadă. Numărul de teste repartizate județului Satu Mare este suficient, pe lângă cele 149.400 teste primite, vor mai fi recepționate 34.800 kit-uri de testare.

În acest moment trei clase de elevi desfășoară ore în sistem on-line (una la Școala Gimnazială Moisil din Satu Mare și două de la Liceul Teoretic Carei) respectiv un număr de 3 cadre didactice și nedidactice și doi elevi sunt depistați pozitiv la infecția cu coronavirus.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Mă intreb dacă Inspectoratul școlar va verifica ziua și ora când se va da vacanță elevilor în scoli. De miercuri, de joi, copiii nu vor mai trebui să meargă la scoala? Că vacanta e de vineri, dar regula este facuta să fie trecuta cu vederea.

Lasă un răspuns