Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Ministrul MAI, prezent la Inaugurarea Prefecturii Satu Mare (FOTO)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

UPDATE: Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode se află la Satu Mare la inaugurarea noii clădiri a Prefecturii Satu Mare.

Foto:

***

Vineri, 28 ianuarie, începând cu ora 12,00 Lucian Nicolae Bode – ministrul Afacerilor Interne, se va afla la Satu Mare pentru a participa la festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Instituţiei Prefectului Judeţul Satu Mare situat în municipiul Satu Mare, strada Al. I. Cuza nr. 11.

Prefectura menţionează că accesul în sediul instituţiilor publice este permis persoanelor care deţin certificatul digital UE privind COVID.

Noul sediu este un proiect demarat în 2005 şi continuat de toţi prefecţii care au fost în funcţie. Clădirea are 4 nivele, dispune de 4.000 de metri pătraţi, are o sală de şedinţe cu 220 de locuri, iar la parter sunt amenajate birouri pentru Serviciile de Paşapoarte, Permise şi Înmatriculări.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

  1. Va rog publicați comentariul meu, nu-l cenzurați, am dorit să se audă strigătul de durere și suferință la care sunt supus de rețea de infractori de la comisia de încadrare în grupă de handicap, despre afacerile cu certificat de handicap, la 87 ani singur în scaun rulant, la recomandarea a 6 medici specialiști, comisia refuza asistent permanent în mod abuziv. rog publicați comentariul de la ora 10, azi 09. 02. 2022, mulțumesc

  2. Aveți iubiți aleși ai neamului, confort elegant, de unde să butonați cu succes rețelele de tip mafiote din Județ, mă refer numai la cei 70.000.000. lei acordate de stat anual la DGASPC, din care o mare parte ajung la o grupare de infractori de la comisia de încadrare în grupă de handicap, corupți nu-s mulțumiți cu retribuții de zeci de mii lei, recurg la vânzarea de certificate de grad accentuat care acordă o serie de facilități pentru cei în suferință, dea lungul anilor nu-i deranjează nimeni, dacă nu plătești te lasă să mori. Un personal de 988 specialiști, trimit în mormânt anual 1.442 de handicapați în Județul Satu Mare, care n-au cotizat, emit anual peste 7.000 certificate grad accentuat, lu toate rudeniile, cunoștințe, descurcăreți, fără nicio afecțiune medicală, conducători auto, cu locuri de muncă. La 87 ani am cerut pe baza recomandări a 6 medici de specialitate, asistent permanent, actele confirmă starea FF. gravă a sănătăți, din anul 2019 țintuit la pat, comisia nu-i de acord, motiv, 1, n-am cotizat, 2. legea nu permite, dar a permis peste 100 certificate cu diagnostic vizual la conducători auto, două ilustre consiliere juridice, n-au reușit să convingă cutea de apel Oradea dos.748/83/2021, minciunile si falsa interpretare a legi au fost respinse , recursul declarat împotriva mafiei certificat de handicap a fost ADMIS.

  3. Pana cand exista justitie slaba si coruptibila in romanica, mafia este ca si la ea acasa !. Deja suntem intr-un stat mafiot !!!!-(unul dintre cele doua paralele.). Hotiile/jafurile prin facturile la energie si gaze a fost pusa la cale si dusa la indeplinire de niste structuri mafiote in frunte cu ministrul energiei !. Legile sunt facute de niste mafioti si la comanda mafiotilor in detrimentul populatiei !. Furturile masive de lemne din paduri cum credeti ca se desfasoara daca nu tot prin mafioti. SRI nu cred ca este atat de prost incat sa nu-i poata prinde !…., poate si asta face parte din structuri mafiote. Pt. asta este romania esuata !. Rugati-va sa vina Rusii ca sa faca ordine in tara asta si sa va scape/elibereze de mafiotii dracului care deja va ingroapa de vii !.

  4. Ma uit in jur sa gasesc in Romania un judecator (sau macar o personalitate) de talia lui Giovani Falcone (despre el este vorba) dar nu prea vad… poate ca exista dar nu ies in fata.
    Giovani Falcone nu este singurul demnitar ucis de Mafie in Italia: Paolo Borselino, Dala Chiesa, Piersani Mattarella, Rosario Livatino si multi altii. Sa speram ca Mafia din Romania nu va ajunge la brutalitatea celei din Italia. Romania are capacitatea sa distruga clanurile mafiote si pana la urma le va distruge.

  5. In Italia undeva ,candva,era un judecator antimafia ,renumit pentru intransigenta care o manifesta atunci cand isi facea treaba.Fiind chemat la un moment dat la presedentia republicii,a fost intrebat…Ce este mafia? La care bietul judecator,nestiind ce-l asteapta{a fost asasinat impreuna cu sotia si cele 5 garzi} a raspunns….postul de procuror general alRepublicii Italia este in prezent liber.Sunt3 candidati.Unul foarte destept,foarte bine pregatit.Al doilea ,foarte puternic sustinut de partidele politice.Al treilea un IMBECIL.Binenteles ca va fi ales IMBECILUL.Asta e mafia.Stiti cum canta un surdo-mut,m-am nascut in Romania…Isi da cu pumnii in cap.

  6. Excelent articolul de azi ” Romania nereformata ” de la Editorial al D-lui Dumitru Pacuraru !. Romanii n-au stiut niciodata sa conduca si pt. asta l-au adus la vremea respectiva pe Regele Carol I Principe de Hohenzollern-Sigmaringen, pe numele său complet Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, ca sa va conduca !. In zilele noastre am ajuns ca Principele Paul de Romania sa fie cautat prin lume pt. a ispasi o condamnare la inchisoare bine meritata iar Ardealul prosper si dezvoltat din anul 1920 sa decada la nivelui Romaniei balcanice de pe urma unificarii !. Din pacate, actualii puleticieni sunt mult mai slabi pregatiti decat cei de acum 130 de ani !!!. Romania esuata de azi, este imaginea concreta a politicului esuat si a justitiei esuate !!!.

Lasă un răspuns