Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Limitatoare de viteză distruse pe strada Botizului din Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Starea dezastruoasă a carosabilului în mai multe zone ale municipiului Satu Mare stârnește zi de zi nemulțumirea șoferilor. Această stare este dublată și de reacția întârziată a autorităților locale de a se implica în rezolvarea lor. Așa se face că în zone intens circulate cum este Bulevardul Henri Coandă, str. Botizului, Podul Decebal, Podul Golescu, b-dul Lucian Blaga și pe multe alte străzi din urbea de pe Someș dai peste-o groapă și-un gropoi pe care cu greu poți să le ocolești în perioada orelor de vârf și nu numai.

Mai mult, limitatoarele de viteză sunt la rândul lor distruse (foto- – limitator distrus pe strada Botizului), la fel și carosabilul din locul în care au fost instalate astfel încât există riscul ca șoferii să se trezească cu o pană de cauciuc în toată regula, cu toată prudența de a le evita.

“Este de-a dreptul revoltător că deși plătim impozite și taxe, drumurile din oraș sunt într-o stare deplorabilă. Sunt drumuri care s-au făcut cu bani grei, însă calitatea lucrărilor este de toată jena, dovadă că la scurt timp ajung să se deterioreze. Ca simplu cetățean al urbei ajungi să te întrebi dacă până la urmă autorităților chiar le pasă de calitatea acestor investiții sau mai bifează un punct în agenda de lucru și cu asta basta. Dacă într-adevăr și-ar iubi comunitatea în care trăiesc cu siguranță abordarea unor astfel de probleme ar fi mult diferită”, a spus un cititor al cotidianului Informația Zilei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns