Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Alexia Timoc, medaliată cu bronz la C.N. de judo al Ungariei U18

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rezultatul este unul valoros având în vedere că sătmăreanca are doar 13 ani

Clubul Judo Master Satu Mare a participat zilele trecute cu două sportive la Campionatul Național al Ungariei, similar cu cel U18 al României. Clubul sătmărean a mers cu două sportive cu dublă cetățenie, ambele născute în anul 2009, categoriile de concurs fiind sportivelor născute între 2005 și 2009. Adică sătmărencele s-au aflat în primul an.

Alexia Timoc (foto – stânga) a intrat pe tatami la categoria 40 de kilograme, alături de alte 12 sportive. Aici a avut patru meciuri, trei le-a câștigat prin ippon, iar unul l-a pierdut. La final a cucerit medalia de bronz, rezultat foarte bun. Alexia a și fost chemată la lotul național al Ungariei U18.

Cealaltă sătmăreancă, Bandi Cyntia a avut ghinion, iar în primul meci a avut un adversar cu doi ani mai mare. A pierdut, astfel că nu s-a clasat.

“Sunt foarte mulțimit de ceea ce am obținut în Ungaria, având în vedere că sătmărencele sunt mai mici în vârstă, Alexia având 13 ani. Am început noul an cu gândul la multe medalii naționale și nu numai. Din luna martie vom avea aproape în fiecare săptămână concurs în Ungaria, Slovacia și România”, ne-a declarat antrenorul Attila Pelcz. La club mai antrenează cubaneza Dayaris Mestre Alvarez, iar în curând vom avea parte de o nouă surpriză.

În altă ordine de idei, în 14 mai 2022 se va desfășura tradiționalul turneu de veterani de la Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns