Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Viteze de până la 128 de km/h depistate de poliţiştii sătmăreni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii sătmăreni au desfășurat în 14 februarie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră.

Cu această ocazie au aplicat peste 140 de amenzi de 34.000 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

Vă prezentăm câteva exemple:

• 3 conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 68 de ani, au condus autoturismele cu viteze cuprinse între 92-128 km/h, pe tronsoane de drum cu limita de viteză maxim admisă de 50, respectiv 70 km/h.

• 3 conducători auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public, pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător.

• Doi conducători auto, au efectuat manevre de depășire pe tronsoane de drum unde depășirea este interzisă.

• Doi bărbați au fost depistați în trafic, în timp ce conduceau autoturisme, după ce au consumat băuturi alcoolice. Fiind testați cu aparatul alcooltest, au reieșit valori de 0,17, respectiv 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

346 participanţi la trafic au fost amendaţi

În perioada 19-20 aprilie, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 346 sancţiuni contravenţionale în valoare de 38 800 lei.