Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mașini sparte pe Podul Golescu! Accident în lanț (Foto)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 10 martie 2022, la ora 08:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină în urma unui accident rutier în lanț, în care au fost implicate 4 autoturisme, pe podul Golescu, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 8 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunși la fața locului, paramedicii au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical la fața locului conducătorilor auto, aceștia au refuzat transportul la spital, iar pompierii au asigurat măsurile PSI.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Excelent !!!, imi place sa vad asa ceva mai ales cand sunt implicate in accident mai multe masini ( accident in lant…) . Din cele 4, trei soferi sunt vinovati cu siguranta !. Pun pariu ca nerespectarea distantei, vitezei si a conducerii preventive a fost CAUZA acestui accident in lant !. Exista foarte multi soferi iresponsabili si periculosi ceea ce constat in fiecare zi . In statistica, romanica este Campion European la accidente rutiere !.

Lasă un răspuns