Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mesajul premierului: Orice altă tentativă de a destabiliza echilibrele economice ale ţării va fi ferm şi aspru pedepsită

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Nicolae Ciuca a susţinut joi o declaraţie de presă după şedinţa care a avut ca subiect scumpirea carburanţilor pe teritorul României.

Iată ce a declarat:

“Am activat, încă de aseară, instituţiile de control şi verificare a situaţiei generate de creşterea nejustificată a preţurilor la carburanţi. În această dimineaţă, am convocat o şedinţă cu responsabilii în măsură să gestioneze aceste măsuri.

Statul român are obligaţia de a-şi proteja cetăţenii, de a proteja economia, mai ales în această perioadă complicată, provocată de invazia militară rusă în Ucraina.

Nu voi permite nimănui să profite de această situaţie pentru că, din lăcomie sau din alte motive, să încerce să destabilizeze economia ţării şi viaţa cetăţenilor.

Instituţiile responsabile vor fi ferme în verificările pe care trebuie să le facă şi vor da sancţiuni drastice celor care încalcă legea.

România este o ţară sigură, în care securitatea şi siguranţa noastră sunt garantate faţă de orice formă de agresiune, iar garanţiile trebuie să includă şi stabilitatea economică.

ANAF, ANPC, Consiliul Concurenţei au demarat investigaţiile pentru a lua măsurile necesare de stopare a oricăror practici ilegale, abuzive, care nu au nicio justificare reală economică.

Vor fi controlate toate companiile petroliere care funcţionează în România.

Am cerut tragerea la răspundere a celor vinovaţi şi sancţiunile cele mai severe pentru cei care vor să genereze instabilitate.

Guvernul nu permite astfel de practici şi va folosi toate instrumentele legale pentru a proteja cetăţenii şi mediul de afaceri.

Atrag atenţia că orice altă tentativă de a destabiliza echilibrele economice ale ţării va fi de îndată, ferm şi aspru pedepsită prin intervenţia statului român.”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Informatie prezentata si preluata de pe site-ul putred securistoid DIGI 24 :

    “… Potrivit Bihoreanul, Degău a declarat miercuri că a fost nevoit să recurgă la aceste preţuri pe motiv că ar fi cumpărat foarte scump acest lot de combustibil.

    “Am cumpărat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul”, a declarat miercuri Daniel Degău, administrator şi unul din patronii Desir Impex. “S-a scumpit şi carburantul la depozitul Rompetrol, azi (miercuri) era tot 8,6 lei/litru, deci se scumpeşte şi la ei. La depozitele MOL se eliberează combustibil doar pentru benzinăriile proprii şi partenere, la fel şi la Rompetrol”, a mai spus Degău. ….”

    Aceste depozite din romanica sunt controlate si se afla in administrarea Mafiei securistoide din romanica ( adica cei din statul paralel !!!) care dupa cum vedeti asa lucreaza si functioneaza. Ciuca doar cu armata poate sa faca ordine printre acestia !!!. Ciuca a luat peste nas si a fost luat peste picior de catre sistemul mafiot securistoid aflat in subordinea directa a lui Werner !!!.
    Si astfel s-a clarificat totul !. MOL-ul nu are nimic de-a faca in treaba asta mizerabila , murdara specific romaneasca !.

  2. Populisme, gargara ieftina a slugoiului imbecil Ciuca !!!!. Voi ati destabilizat cel mai mult in mod criminal echilibrele economice ale ţării atunci cand ati liberalizat si ati vandut in mod inconstient energia tarii strainilor pe bani marunti ca acum sa puneti populatia sa-l recumpere la preturi liberalizate stabilite de cei la care ati vandut !!!!. Responsabili sunt Guvernele Orban Lajos si Catu care au subminat economia nationala in mod deliberat si au deservit tara intereselor straine pt. care acestia ar trebui sa se afle in puscarie cu tot guvernul lor cu tot !!!!. Acestia sunt niste profitatori tradatori de tara si de neam care au ingropat intentionat economia romaneasca !. Ma Ciuca vezi ca ati bagat tara si intr-un razboi cu Rusii prin ceea ce ati facut ( alimentare cu munitie si armament a ucrainenilor de pe teritoriul romanicai si de primire a aparatelor de zbor militare ucrainene) care echivaleaza cu o declaratie de razboi impotriva Rusiei !!!. Ciuca este un inconstient lingau si imbecil !!!!. Asta habar nu are de economia capitalista de piata !. Este marioneta ascultatoare a Dulapului de la Cotroceni , Werner cel mincinos si fraudulos ,- artizanul romanicai esuate !. Hai sa vedem ce va reusi din cele declarate marele viteaz Ciuca sa faca /obtina….. ( NIMICA !!!).

Lasă un răspuns