Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Încep pregătirile și activitățile de promovare a festivalului La Dâmburi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Organizatorii festivalului La Dâmburi încep pregătirile pentru o nouă ediție de neuitat. Deocamdată se promovează festivalul. Iată mesajul primei acțiuni:

“Simți nevoia arzătoare să participi la un party? Mai ții minte atmosfera unui întreg festival, simțită într-o singură seară de distracție? Dacă ai uitat sau dacă pur și simplu de abia așteptai ocazia de a ieși odată din casă, Samstudia și voluntarii ei te rezolvă!

Pe data de 1 aprilie 2022, începând cu ora 20.00, adună- ți gașca, hai cu partenerul sau partenera, hai singur sau găsește oamenii care au să se distreze cu tine și hai la MOOSE Bar!

Voluntarii și organizatorii s-au asigurat că toată lumea o să experimenteze o parte din vibe-ul și tematica festivalului “La Dâmburi” 2022, iar asta nu e deloc puțin! Muzică bună, adusă de cei de la Stimulating Frequencies, băuturi nemaipomenite preparate de cei de la MOOSE, oamenii faini ca tine și o seară plină de amintiri aduse înapoi pe beat-urile care au zguduit dâmburile de-alungul anilor. Ce îți poți dori mai mult de la o seară de vineri?

Acest eveniment este fix prima scânteie din ceea ce înseamnă La Dâmburi 2022. Poți achiziționa biletul, în valoare de 30 de lei, direct de la intrare, iar prin asta nu doar că îți asiguri doza de distracție necesară pentru un weekend perfect, ci susții și festivalul.

Așa că ce mai aștepți? Hai la party și redescoperă ce înseamnă La Dâmburi pentru tine! Dâmburile fie cu voi, și voi cu noi, că petrecerea e-n toi!”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns