Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informaţia Zilei (29 martie 2022)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Ai o capacitate aparte de a demasca minciunile celor cu care stai de vorbă, dar nu neapărat pentru că sapi după ele, fiind convins că cineva umblă cu cioara vopsită. Doar că aşa se nimereşte mereu să dai de o informaţie care scoate la iveală adevărul.

TAUR. Aştepţi cu nerăbdare un moment special dedicat sufletului tău, ca de exemplu o vacanţă într-un loc special, o întâlnire romantică, sau o nouă treaptă în evoluţia ta la job. Emoţia aşteptării este mare, totodată şi plăcută, ştiind că va fii ceva absolut superb.

GEMENI. Planifici un eveniment important în viaţa ta, dar data stabilită nu este cea mai potrivită. De fapt, în situaţia dată, orice ţi-ai planifica să faci ai senzaţia că nu asta este momentul potrivit, dar lasă optimismul tău specific să te conducă şi totul va fi bine!

RAC. Fii atent la deciziile ce impact financiar pe care le ei, pentru că rezervele tale materiale se află astăzi în pericol. Dacă nu eşti destul de vigilent, ţi-ai putea cheltui toţi banii adunaţi cu greu, cumpărându-ţi vreun lucru de care, proate, nici nu aveai acum nevoie.

LEU. Felul uşuratic al unora de a se implica în activităţile de interes comun îţi ridică mari semne de întrebare. Nu ezita să le atragi atenţia că nu sunt în concediu şi chiar dacă în aceste zile programul pare a fi mai lejer, fără consrângeri totuşi, munca trebuie făcută.

FECIOARĂ. O informaţie importantă de care tocmai ai avut mare nevoie ajunge la tine, dar nu căuta de unul singur soluţia salvatoare. Dintr-o postare găsită pe vreo reţea de socializare se poate ivi exact ceea ce ţi-a lipsit pentru a-ţi putea duce munca mai departe.

BALANŢĂ. Ai fost informat despre un proiect care se va demara mai încolo, după ce vor trece anumite neplăceri cu care se confruntă cei din anturajul tău. Încerci să-i ajuţi să trecă mai uşor peste neajunsuri, iar apoi să vă puteţi bucura împreună de ceea ce realizaţi.

SCORPION. Toate merg foarte bine astăzi, dar ziua asta pare a fi destul de plictisitoare când nu se întămplă nimic interesant. Profită de atmosfera tihnită şi rezolvă-ţi cât mai multe treburi pe care nu le poţi face atunci când lumea din jurul tău este mai agitată.

SĂGETĂTOR. Eşti un partener ideal, pe aceeaşi lungime de undă cu omul de lângă tine. Îl înţelegi cel mai bine pe cel drag şi susţinerea ta este esenţială pentru el în tot ceea ce face. Tu îi oferi mereu afecţiuna de care are nevoie, dar acelaşi lucru primeşti şi tu.

CAPRICORN. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii, însă dacă stai acasă, sau nu mergi prea departe de casă, ai putea avea parte de momente plăcute. Nu ţi se prevesteşte niciun eveniment ieşite din comun, însă chiar şi această monotonie cotidiană poate fi relaxantă.

VĂRSĂTOR. Se apropie un moment în care pui mari speranţe că ar putea redresa o stare de lucruri din care, în forma actuală tu nu ai nimic de căştigat. Că este vorba de o confruntare de idei, o conferinţă, sau orice alt ceva, tu ai să-ţi dovedeşti supremanţa.

PEŞTI. Pe tine nu te sperie dacă trebuie să lucrezi singur, căci îţi cunoşti bine resursele fizice şi intelectuale. Tu ştie să-ţi evaluezi foarte corect propriile tale capacităţi şi când ştii ce ai de făcut, nu ai nevoie de asistenţă să-ţi duci sarcinile asumate la bun sfârşit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns