Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM Satu Mare va avea secţie de Teqball

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 28 aprilie, consilierii locali sătmăreni au fost convocaţi în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi  au fost incluse 36 de proiecte de hotărâri, unele mai importante decât altele pentru sătmăreni.
Discuţii au stârnit proiectele de hotărâri completarea structurii secţiilor Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, fiind invocat faptul că ar fi de susţinut alte sporturi, comparativ cu propunerea de înfiinţare a secţiei de Teqball (un sport care seamănă cu ping-pong cu piciorul, se joacă pe o masă curbată, în general cu o minge obişnuită de fotbal).

Consilierul Victor Cernea a spus ceea ce a notat şi pe pagina sa de socializare, că “sportul sătmărean are nevoie de ajutorul nostru (consiliul local n.a.). Din păcate trebuie să observăm că sportul tradiţional din Satu Mare nu se mai află pe lista priorităţilor Primăriei Municipiului Satu Mare. Astăzi s-a votat înfiinţarea secţiei de Teqball la CSM Satu Mare. Acest sport inventat în anul 2014 din păcate va eclipsa importanţa sporturilor precum scrima, şahul sau fotbalul. O investiţie inutilă care probabil ne va costa sute de mii de lei în anii care urmează.”
Au fost formulate opinii similare şi de către consilierul Ciprian Crăciun, care a subliniat că aceasta va fi cea de a 29-a ramură a CSM.

Cei doi consilieri au participat joi seara şi la emisiunea Agenda Publică de la Informaţia TV.

Proiectul a trecut deşi consilierii PNL s-au abţinut de la vot, inclusiv cei doi viceprimari, iar consilierul PSD şi cei de la USR au votat împotrivă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. La orice alt sport ati cam dat in bara sau pe langa…, Poate la acesta o sa castigati si voi un campionat sau ceva trofeu (cupa) daca va fi cazul. Eu zic sa ramaneti la popice ca doar asta-i la nivelul vostru. La aceasta categorie simpatica cred ca nu va trebui sa aduceti jucatori ridicoli din alte parti sau din strainatate pe bani multi ca pe urma sa regretati. E buna initiativa, imi place !. Inlocuiti baschetul costisitor lipsit de rezultate notabile cu acest TEQBALL mai putin costisitor !.

  2. cat de penibil poate fi mereu ressler ala… ce frica de nou omule? pe banii satmarenilor? baga tu bani la privat in sportul asta si daca prinde il bagam si la CSM. Sper să se autosesizeze autoritatile statului si sa verifice tranzactiile astea. Ciudat ca de 10 ani se fac vrute si ne vrute la CSM dar autoritatile statului nu au tupeu sa intervina.

  3. “Regret ca am votat cu…”. Pentru mine nu este o problema sa votez un nume maghiar, l-am votat si pe Iuliu Illes la vremea lui, niciodata nu am regretat cind am votat pe cineva. In 2016 am votat USR, in 2020 n-am mai repetat greseala, in 2016 le-am dat o sansa unor oameni tineri, dar au dat cu piciorul in ea. Si tot nu regret. Votul trebuie sa fie bazat pe un calcul rece si pragmatic, cei care voteaza emotional sau pe criterii de simpatie ajung sa regrete.

Lasă un răspuns