Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Satu Mare va avea loc pe 20 mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza în data de 20 mai o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor, în intervalul orar 9.00 – 16.00.           

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la Bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenții economici care doresc să  participe la acest eveniment sunt invitați să-și depună ofertele privind locurile de muncă vacante online la adresa  [email protected] sau direct la sediul agenției, Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns