Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Delegare surpriză, Istvan Kovacs a condus meciul Vetiș – Victoria Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Oaspeții s-au impus cu 3-2

Brigada de arbitri de la meciul Viitorul Vetiș – CSM Victoria Carei a fost schimbată de AJF Satu Mare pe ultima sută de metri. Vineri, spre seară, am fost informați că meciul din etapa a 4-a a playoff-ului Ligii 4 Elite va fi condus tocmai de Istvan Kovacs, cel mai bun arbitru român al momentului.

Acesta se află acasă și se pregătește moral pentru finala Conference League, cea dintre AS Roma și Feyenoord, din 25 mai 2022.

Unul dintre derby-urile etapei din Elite s-a jucat sâmbătă la Vetiș. Au ajuns numeroși suporteri, iar la final mulți dintre ei s-au fotografiat cu Istvan Kovacs. Arbitrajul a fost unul de Liga Campionilor, dar ecusonul FIFA nu a avut un meci tocmai ușor. La final, acesta a recunoscut că a fugit 8 kilometri. Ca să vă faceți o idee, la semifinala de Liga Campionilor din Manchester City și Real Madrid a înregistrat 13 kilometri, pe un teren mai mare.
Legat de meci, echipa din Vetiș a modificat prima tabelă, pe lista marcatorilor trecându-și numele Alin Merce (min. 15). În repriza a doua, Mihale (min. 51) a restabilit rapid egalitatea, pentru ca jucătorul careian Kinczel să-și ducă echipa în avantaj după un șut deviat (min. 53). Vetișul nu a cedat, iar Matioc a egalat la 2, în minutul 68. Scorul final avea să fie 3-2 pentru Victoria Carei, după ce Raul Zbona a transformat un penalty (min. 77) acordat de Kovacs pentru un henț la Țoca. Menționăm că Istvan Kovacs i-a avut la cele două margini pe Emanuel Pop și Norbert Sălăgean, iar observator a fost Zoltan Pataki.

Vetiș: Oșan – Apai, Mureșan, Țoca, Crainic, N. Pop, Anton (cpt.), Matioc, Merce, Tamas, Lazăr/ Palage, Reimon, Duca, Micle, Sician, Toth. Antrenor: Cristian popa.

Carei: Gorbe – Bîrle, Moș, R. Ritli, Mihale, Silaghi, Bakai Balazs, Kinczel (cpt.), Marinaș, Nyilvan, Feier/ Mitracica, Veszpremi, Ghiarfaș, Tilinger, Bencze, Zbona, Nyilvan, Negreanu, Horvatj. Antrenor: Marius Botan.

Rezultatele înregistrate vineri și sâmbătă:
Liga 4 Elite, playoff (etapa 4)
• Talna Oraşu Nou – AFC Căpleni 4-0
• Viitorul Vetiş – CSM Victoria Carei 2-3
• Energia Negreşti Oaş – Unirea Tăşnad 4-0
Liga 4 Elite, playout (etapa 3)
• Ştiinţa Beltiug – Fortuna Căpleni 4-1
• Unirea Păuleşti – Turul Micula 8-4
• Stăruinţa Berveni – Luceafărul Decebal 5-5
Liga 4, Seria A (etapa 18)
• Kneho Urziceni – AS Ghenci 4-2
• Dindeşti – Viitorul Lucăceni 2-2
Liga 4, Seria B (etapa 16)
• LPS Satu Mare (Dumbrava) – Voinţa Babţa 3-1
• Speranţa Halmeu – Voinţa Turţ 2-2
• Someşul Odoreu – Voinţa Doba 4-0 (s-a jucat o repriză)

În numărul următor vom reveni cu toate rezultatele înregistrate în fotbalul județean, situația din clasamente și meciurile viitoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns