Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informaţia Zilei (18 mai 2022)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Se instalează o linişte şi o armonie perfectă în viaţa ta personală, datorită unei veşti care va calma spiritele în familie. Staţi de vorbă deschis cu cei dragi, spuneţi cu toţii lucrurilor pe nume pentru a alunga orice îndoială care ar putea umbri relaţia voastră.

TAUR. Se arată o zi potrivită pentru a face planuri comune cu persoana iubită şi simţi parcă ar pluti în aer o mireasmă de sentimente frumoase. Clipele petrecute împreună sunt deosebit de romantice, dulci, şi senzuale, iar schimbul de emoţii se află la cote înalte.

GEMENI. Orice ai face, nu le poţi avea pe toate în acelaşi timp, dar când nu ai bani, ai noroc în dragoste. Iar dacă nici de iubire nu prea ai parte sigur vei avea succes la serviciu sau în alt domeniu, căci legea compensaţiei funcţionează şi oferă mereu ceva în schimb.

RAC. Se apropie un eveniment în viaţa, sau în cariera ta, pe care l-ai aşteptat cu multă nerăbdare, te-ai pregătit cu elan, dar acum parcă entuziasmul tău a pălit. Poate, urmează un examen pentru care te-ai pregătit mult, dar emoţiile, se pare că îţi creează starea asta ciudată.

LEU. Starea materială are uneori rolul de a te ajuta să treci mai în faţă pe calea spre ţelurile tale. Intri în posesia unei sume mai semnificative cu care ai să-ţi poţi împlini un vis măreţ. Banii, precum e şi firesc, îţi inspiră putere, dar tu nu îţi exteriorizezi acest sentiment.

FECIOARĂ. Ţi se anunţă o zi de succes pentru astăzi, când toate îţi merg ca pe roate. Începi un proiect nou, care va aduce rezultate excelente, şi eşti gata să investeşti oricâtă energie şi timp este nevoie, deoarece eşti ferm convins că asta merită din plin tot efortul.

BALANŢĂ. Schimbările pe care vrei să le faci în viitorul apropiat au efect benefic asupra situaţiei tale materiale, dar dacă ai ales noul drum pe care să mergi, nu te aştepta la rezultate imediate. E o cale lungă până la ţel, dar tu ai ştiut acest lucru şi nu te-ai speriat.

SCORPION. Ai ajuns la finalul unei acţiuni, dar parcă nu asta ar fi rezultatul pe care ţi l-ai dorit. Totul a ieşit perfect, lumea e mulţumită, invidioasă chiar pe ceea ce ai realizat, totuşi, simţi că ceva nu este tocmai bine, parcă ai fi vrut o încheiere mai spectaculoasă.

SĂGETĂTOR. Eşti tras în prea multe direcţii deodată, iar astfel, pe lângă sarcinile zilnice, te mai trezeşti şi cu o serie de obligaţii în plus. Va fi cam greu şi cu una şi cu alta, ca atare, ar fi mai bine să duci o sarcină la capăt şi abia după ce ai terminat să îţi asumi alta.

CAPRICORN. Toţi cei care te cunosc ştiu despre tine că eşti o companie plăcută şi mulţi prieteni te caută pentru că toată lumea doreşte să te aibă aproape. Tu însă, fiind destul de ocupat acum, nu accepţi invitaţiile lor şi ţii legătura cu ei prin mijloace de comunicare.

VĂRSĂTOR. Erai cam dezamăgit de relaţia ta de cuplu, parcă ceva lipsea din ea, dar persoana iubită, cu puţin haz, ştie cum poate salva situaţia. Fii deschis la dialog, deoarece partenerul tău ştie că ţie acum îţi lipseşte în primul rând un pic de umor şi de distracţie.

PEŞTI. Ai o agendă încărcată la serviciu şi şeful îţi mai pune pe umeri şi nişte sarcini pe care alţii nu au ştiut să le rezolve, parcă nu ai fi avut suficient. Vei reuşi să faci faţă la toate, vei finaliza şi ceea ce alţii nu au fost capabili, dar seara vei fi frânt de oboseală.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Horoscop

Asculta acest articol Ne aflăm în zodia LEU

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 23.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR