Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mașină răsturnată pe strada Gorunului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O mașină s-a răsturnat miercuri pe strada, aproape de intersecția Botiz – Lazuri. N-au fost persoane încarcerate, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare ne-a spus că s-a intervenit pentru sablarea carosabilului cu 1 ASAS și 1 EPA.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii sătmăreni au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, din București, aflat la volanul unui autoturism, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers, la stanga, fiind acroșat de către un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din Maramureș, cel din urmă fiind rănit ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvarșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hotii din judeţ fură orice

Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani sunt anchetaţi de poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală pentru comiterea unor infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi din gospodăriile localnicilor.

Sigla Informatia Zilei

Hoţii fac ravagii în judeţ

Trei persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt calificat au fost depistate şi reţinute pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de poliţiştii de investigaţii criminale.