Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Deputatul Adrian Cozma anunţă că se formează şi la Satu Mare alianţa PNL-PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Adrian Cozma

PNL Satu Mare a adoptat o rezoluţie prin care doreşte încheirea unei alianţe formată din UDMR- PNL- PSD la Satu Mare. Este deocamdată o înţelegere formală între cele trei partide, fără a avea date concrete. După îndelungi negocieri, PNL acceptă să cedeze posturi din conducerea judeţului sau municipiului, având în vedere că deţine două funcţii de viceprimar al municipiului Satu Mare şi două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Vineri seara, în cadrul emisiunii “Agenda Publică”, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare, a declarat că guvernarea locală scârţâie din toate încheieturile şi are nevoie de un suflu proaspăt. El a amintit că de fapt înţelegerea dintre PNL, PSD şi UDMR a fost parafată la vizita ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, la începutul lunii mai. “Salut iniţiativa deputatului Cozma, este o dovadă de maturitate politică”, a subliniat Mircea Govor.

Redăm şi rezoluţia PNL: “BPJ PNL Satu Mare a adoptat o rezoluţie în vederea susţinerii parteneriatului pentru judeţul Satu Mare. Avem datoria să dezvoltăm judeţul şi să aplicăm cu toţii programul de guvernare al PNL PSD UDMR.
Susţinem formarea unei majoritaţi in Consiliul Local al Municipiului Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare formată din UDMR- PNL- PSD.
Obiectivele sunt clare pentru noi şi ele sunt în concordanţă cu platforma de guvernare. Proiectele asumate pentru judeţul Satu Mare, trebuie să meargă înainte iar pentru asta e nevoie ca toate forţele politice aflate în coaliţia de guvernare să conlucreze pe toate palierele politice şi administrative.
Suntem convinşi că e în interesul locuitorilor judeţului să ne adunăm energiile pentru a pune în aplicare programul de guvernare atât la nivelul ţării cât şi la nivelul judeţului Satu Mare.
Credem că e important să separăm problemele politice de cele administrative şi să servim cetăţenii cât mai eficient cu atât mai mult cu cât astăzi traversăm o perioadă complicată”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

8 comentarii

  1. Sar putea ca alianță să aducă bucurie si să reducă suferințele și abuzurile asupra mii de handicapați și bătrâni, victime a unor grupări de corupți ce conduc comisia de încadrare grupă handicap. A. Cozma , a încercat și reușit o intervenție , a demascat o rețea de infractori numiți de domnia sa dumnezei. A cedat prea ușor si repede, lipsa lui M. Govor de pe scena politică o perioadă, a deschis larg porțile corupției în județul nostru. Dacă A. Cozma, pune accent mai mare pe problemele grave cu care se confruntă comunitatea și lasă calul pe planul 2, M. Govor sa aducă în echipă pe G. Leș și pe R. Cristescu , numai așa pot cu ușurință remedia scârțâitul din toate încheieturile, DOAMNE AJUTĂ

  2. Pardidele politice nu mai au caracter specific- stanga- dreapta- scopul politicienilor este acapararea puterii, imbogatirea personala si jefuirea tarii mai rau este cand un partid dominant formeaza o dictatura ca in Ungaria. Este de dorit ca UDMR sa se distanteze de partidul fasist FIDESZ care sustine razboiul ucigator al lui Gazputin.

  3. Nu va mai exista lupta politica (oricum aceasta este dusa in derizoriu,poate chiar aceasta nu mai poate oferi nimic,agendele sant aceleasi,la noi nu exista dreapta si stanga cu caracteristicile lor,ci doar ceva cameleonic) toti la conducere,iar in fata electoratului/cetatenilor ,la castig castiga toti,la pierdere pierd toti,ca doar frati santem (comunism pur)

  4. Regret și sunt devastat la 87 ani de suferință și durere pentru că n-ați publicat comentariul la care m-am chinuit 5 ore, am încercat să arăt bucuria și beneficiul noii constructi politice, să arăt marile greșeli făcute în trecut, să arăt umilințele, abuzurile și nedreptățile ce le suportăm. Dumneavoastră PRESA, cu minunați jurnaliști, faceți pentru noi cititori și pentru comunitata mai mult decât TOATE PARTIDELE POLITICE. Vă rog ascultați-ne, navem la cine să spunem , să reclama, divulga acte grave la care suntem supuși, cerem AJUTORUL PRESEI.

  5. Alianța care urmează, va aduce fericire și bucurie în casele noastre, salutăm inițiativ, pentru binele locuitorilor județului, adunați-vă energie, remediați scârțâitul din toate partidele, aduceți alături de d-v. pe CRISTESCU, LEȘ și alte valori Sătmărene. Numai așa veți reuși, prin mari eforturi să stârpiți din temelie grupurile de infractori bine organizat din Satu Mare, să opri pe cei care trimit în mormânt 1763 handicapați anual în județul nostru, să solicita anchetă cu privire la vânzarea a 2554 certificate handicap accentuat anual. Din contribuția Sătmărenilor, Consiliul Județean plătește anual la DGASPC, 96.000.000. lei, cu destinația ocrotirea și reducerea suferinței a 7668 handicapați o parte sunt cheltuiți fraudulos. Din scaun rulant singu la 87 ani, vă relatez cum lucrează 2 infractoare din fruntea comisiei de grupă handicap, dacă nu plătești te lasă să mori. La 68 ani am fost țintuit la pat, minunati Dr. Sătmăreni, cu medicamente,terapii și bisturiu au prelungit viața până la 86 ani, pentru continuarea vieți 6 specialiști, recomanda asistent permanent, n-am putut sa achit taxa, 500 euro 12 luni, 1000 euro 24 luni, motiv pentru care a fost respinsă recomandarea, acest fapt a determinat pe cei cu suflet și milă
    indignați de acest act criminal a făcut să ajungă cazul la curtea de apel Oradea, dos. 748/83/2021, tot arsenalul juridic au acționa împotriva DREPTULUI obținut in instanță, minciunile din cele 2 recursuri au fost respinse, cu critici severe, tupeistele au dovedit o dublă josnicie, în fața Curția de apel Oradea.

Lasă un răspuns