Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

VIDEO. Locuitorii din Sătmărel-Balta Blondă au protestat din cauza Centurii Sătmarului care le-a blocat un drum

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La o zi de la marea deschidere a Centurii de Ocolire a municipiului Satu Mare a avut loc un protest. N-au ieșit cei au fost nevoiți să cedeze terenurile, și care nu și-au primit încă banii de mai bine de 5 ani. Actorii principali de azi au fost locuitori din Sătmărel și Balta Blondă. S-a protestat din cauza închiderii unui drum din cauza Centurii. Zeci de persoane au dorit să tragă un semnal de alarmă față de autorități și au blocat șoseaua cu mașinile. La fața locului au venit și reprezentanți ai Poliției care au încercat să-i convingă pe cetățeni să părăsească carosabilul, fără succes însă.

Primăria Satu Mare spune că a înștiințat CNAIR pentru găsirea unei soluții de modificare a proiectului drumului, pentru a facilita accesul riveranilor din străzile Dorobanților și strada Balta Blondă.

La fața locului s-a deplasat și prefectul Radu Roca, cel care a stat de vorbă cu oamenii. În cele din urmă s-a fixat o întâlnire pentru ziua de luni, 11 iulie 2022, de la ora 9:00, la Prefectura Satu Mare. Vor veni reprezentanții locuitorilor din zona Sătmărel – Balta Blondă, reprezentanți ai CNAIR și probabil și reprezentanți ai Primăriei Satu Mare.

Video de la protest:

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns