Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Patru medalii obţinute de sătmăreanca Daiana Vancsa la Mondialul de Karate WUKF

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


Zilele trecute, mai exact în perioada 2-7 iulie, în Fort Lauderdale, Florida (Statele Unite ale Americii) s-a desfășurat Campionatul Mondial de karate WUKF (World Union Karate Do Federation). Printre sportivii care au intrat acolo pe tatami s-a aflat și Daiana Vancsa de la CSM Satu Mare. Sătmăreanca pregătită de Florin Curileac a reușit să cucerească patru medalii.

“Rezultate excelente obținute de Daiana Vancsa la Campionatul Mondial de Karate. Sportiva noastră a câștigat două medalii de argint și două medalii de bronz la competiția din America. Felicitări!”, este mesajul transmis de CSM Satu Mare.

Medaliile obținute:
• Locul 2 kumite shobu sambon senior (55kg)
• Locul 3 kumite shobu sambon open
• Locul 2 kumite shobu sambon echipe
• Locul 3 kumite echipe rotativ

Daiana Vancsa este o sportivă cu multă experiență în acest sport. Prin rezultatele sale, ea a fost de mai multe ori sportiva anului în județul Satu Mare la probele neolimpice. În SUA a făcut parte din lotul național al României. Apropo de lotul național, echipa noastră a terminat pe locul 2 la final. La actuala ediție a Campionatului Mondial de Karate au participat în jur de 1.470 de sportivi din 34 de țări.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns