Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Barcelona are probleme de lot în continuare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


FC Barcelona se confruntă cu pro-bleme de lot înaintea finalizării perioadei de transferuri din această vară. După ce au cheltuit peste 150 de mi-lioane de euro pentru transferul a 5 jucători, aceștia trebuie acum să și vândă pentru a putea să înregistreze la timp și ultimele achiziții. După ce i-au adus pe Camp Nou pe Robert Lewansowski, Raphina, Jules Kounde, Franck Kessie și Andreas Christiensen, ultimii doi venind pe gratis, fiind liberi de contract, gruparea blaugrana trebuie să scape și de următorii juători: Samuel Umtiti, Frenkie de Jong, Pierre-Emerick Aubameyang, Martin Braithwaite, Memphis Depay și Sergino Dest.

Singura variantă ca Barcelona să mai înregistreze jucători este să scape de aceși jucători, fiindu-le imposibil să mai vândă alte active pentru a obține bani, potrivit LaLiga, care a anunțat că nu va mai permite acest lucru. Memphis Depay ar putea semna cu Juventus din această săptămână, în timp ce Samuel Umtiti ar urma să joace sub formă de împrumut pentru nou-promovata Lecce din Serie A.

Gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang ar urma să fie scos la vânzare pentru 25 de milioane de euro după ce a fost trasnferat de echipa blaugrana în iarna trecută de la Arsenal, iar contractul danezului Braithwaite, prezent pe Camp Nou din 2020, ar urma să fie reziliat dacă nu își va găsi altă echipă până la finalul perioadei de mercato. Sergino Dest a rămas neînregistrat în LaLiga, alături de noua achiziție Jules Kounde, însă americanul își dorește să rămână la gruparea catalană, contrar planurilor lui Xavi pentru acesta. Situația lui Frenkie de Jong nu este cu mult diferită, care a avut oferte pe masă de la Chelsea și Manchester United, refuzându-le însă pe amândouă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns