Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Viceprimarul PNL Gheorghe Stan şi-a înaintat oficial demisia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sedinta CLSM

  Joi, 25 august, consilierii locali sătmăreni au fost convocaţi să participe la şedinţa ordinară aferentă lunii august. Pe ordinea de zi propusă au fost înscrie 35 de proiecte de hotărâri şi indispensabilul punct Diverse.

       Şedinţa la care face referire a fost prezidată de consilierul PSD Ciprian Crăciun, cel care a consultat conducerea Primăriei Satu Mare, dacă are de completat ordinea de zi sau dacă, se propunere retragerea de pe ordinea de zi a unor proiecte de hotărâri, fiind prezenţi 22 din cei 23 de consilieri ai municipiului Satu Mare.
Primarul Kereskenyi Gabor a propuse scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâri pentru aprobarea amplasarea monumentului ”Adormirea Maicii Domnului” în Municipiul Satu Mare, B-dul Vasile Lucaciu şi Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Local Satu Mare nr. 209/26.11.2020 pentru  aprobarea regulamentului de vânzare a locuințelor de tip ANL în municipiul Satu Mare și a modelului-cadru al contractului de vânzare cumpărare, inițiator proiect fiind viceprimarul Ghiarfaș Adelin-Cristian.

La punctul diverse au fost prezentate o serie de informaţii şi note ale unor organisme de control, iar apoi s-a anunţat demisia viceprimarului PNL Gheorghe Stan. Demisia acestuia este cu începere din data de 1 septembrie.
Situația celuilalt viceprimar PNL, Adelin Ghiarfa;, este incertă. PNL a anunțat că i-a retras sprijinul politic dar nu a înaintat nicio hârtie oficială Primăriei Satu Mare, deoarece sunt mai multe proceduri interne de urmat, printre care și avizul Organizației Județene PNL. Cel mai probabil, o funcție de viceprimar va fi ocupată de noul consilier PSD, Cristina Ilieș.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Eu cred ca mai mult rau comunitatii face chiar Bunkoprimarul, care comploteaza pe ascuns cu firme din Ungaria sa cedeze pe 50 ani o parte din centrul orasului Satu Mare.
    Interesant la UDDMR si la sustinatorii UDMR este cum evita ei sa raspunda la intrebarile legitime ale satmarenilor. Daca ii intrebi de ce tin secrete chiriile platite de primarie catre cultele maghiare sau ce interes au sa instraineze centrul orasului, ei se inchid in casa si nu mai vor sa iasa, degeaba le bati la usa ca nu raspund, se uita din spatele firhoangului sa vada ce se intimpla. Dar daca prin fata geamului lor trece Adrian Cozma ei deschid geamul larg si incep sa tipe ca din gura de sarpe: discriminare, uite antimaghiarul, tensiuni etnice, sariti Europa (dar Europa nu sare) ajutoooor!
    Adrian Cozma are si el pacatele lui, dar totusi, n-ar fi bine ca mai intii sa raspundeti la intrebarile satmarenilor?

Lasă un răspuns