Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Comisar-şef Simona Babici, şefa Serviciului Paşapoarte, s-a pensionat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Începând de luni, 3 octombrie 2022, doamna comisar-şef de poliţie Simona Babici, şef al Serviciului Comunitar de Paşapoarte Satu Mare, încetează raporturile de serviciu prin trecerea în rezervă, urmare a pensionării, anunţă Prefectura Satu Mare.

Prefectul Radu Roca şi subprefectul Altfatter Tamás, alături de colegii din aparatul de specialitate şi din cadrul serviciilor publice comunitare, i-au oferit vineri o diplomă de excelenţă, mulţumind pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul Instituţiei Prefectului de 17  ani, începând din 1 aprilie 2005, pentru serviciul ireproşabil în slujba cetăţenilor şi pentru apărarea intereselor statului.

 
Instituţia Prefectului şi Informaţia Zilei îi doresc multă sănătate, pensie lungă şi o viaţă cu împliniri!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Ce varsta are doamna ????. Daca nu gresesc aceasta doamna este una foarte controversata. Parca era ” Xena ” de Satu Mare !. In 2012 a iesit in evidenta prin faptul ca a achizitionat pe datorie lenjerie intima pe care le-a inapoiat folosite/purtate…. ( ca sa nu le mai plateasca ) . Multe articole incriminatorii rusinoase au aparut cu acesta care nu i-au facut cinste si nici institutiei la care lucra !!. Tare merita diploma de ” …excelenta… ” . O diploma de rusine i s-ar fi potrivit mai bine dupa cate a facut avand in vedere trecutul ei !!!. Ma surprinde faptul ca prefectul si subprefectul se prefac ca nu au cunostinte ( dupa cum se pare nici I.Z ) despre trecutul rusinos a acesteia pe care o rasplatesc cu ” excelenta” . Si asta o sa mai beneficieze si de pensie speciala de care sper sa se bucure cat mai putin pt. ca nu merita !!. Nu va suparati dar imi vine sa vomit !.

Lasă un răspuns