Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şapte elevi din judeţul Satu Mare cu 10 la examenele naţionale, premiaţi de Minister

La finalul evenimentului, toți profesorii si elevii de 10 au făcut o fotografie de grup
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
La finalul evenimentului, toţi profesorii si elevii de 10 au făcut o fotografie de grup
La finalul evenimentului, toţi profesorii si elevii de 10 au făcut o fotografie de grup, alături de inspectorul scolar Anisoara Boitor

Festivitatea s-a desfăşurat la Colegiul Naţional Ioan Slavici Satu Mare, pentru că două eleve de la această instituţie au luat singurele note de 10 la BAC, din judeţ

Ministerul Educaţiei a alocat fonduri pentru premierea tuturor elevilor care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională, respectiv la Examenul Naţional de Bacalaureat, sesiunea 2022. Evenimentul de premiere s-a desfăşurat la Colegiul Naţional Ioan Slavici din municipiul Satu Mare, fiind singura instituţie care a avut elevi cu nota 10 la Bacalaureat.

De la ora 14.00, sala festivă a instituţiei de învăţământ a fost cea care a găzduit momentul plin de bucurie pentru zeci de părinţi, profesori şi elevi. Gazda evenimentului de premiere i-a revenit inspectorului şcolar general, Anişoara Boitor.

“Astăzi, în Sala Mare a Colegiului Naţional Ioan Slavici a avut loc activitatea de premiere a elevilor care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv media 10 la Examenul de Bacalaureat.
Conform Hotărârii de Guvern din 1282 din 2022, aceşti elevi au primit sume după efortul pe care l-au depus. Respectiv, elevii de clasa a VIII-a au primit 2000 de lei, iar cei de clasa a XII-a, cu media 10 la Bacalaureat, 5000 de lei.

Am avut cinci elevi care au promovat examenul de Evaluare Naţională cu media 10, iar după cum urmează: doi elevi de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu, un elev de la Colegiul Naţional Ioan Slavici, un elev de la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil şi un elev de la Şcoala Gimnazială Călineşti-Oaş, iar la Examenul Naţional de Bacalaureat, doi elevi de la Colegiul Naţional Ioan Slavici.

Am premiat elevii, oferindu-le banii primiţi de la Ministerul Educaţiei, dar în acelaşi timp am oferit o diplomă în semn de recunoaştere pentru munca depusă şi profesorilor care i-au îndrumat pe aceşti elevi, dar şi directorilor unităţilor de învăţământ unde au fost aceste rezultate frumoase.
Ne mândrim cu aceşti elevi!”, a precizat Anişoara Boitor, inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Premiile pentru elevi au fost asigurate din fonduri alocate de Ministerul Educaţiei, prin Hotărârea de Guvern 1282 din 2022.
Este vorba despre elevii: Ada Roşianu, Colegiul Naţional Mihai Eminescu (Evaluarea Naţională); Lorena Nicoară, Şcoala Gimnazială Grigore Moisil (Evaluarea Naţională); Ana Tomşa, Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu (Evaluarea Naţională); Teodora Maria Câmpean, Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu (Evaluarea Naţioanlă); Marius Rus, Şcoala Gimnazială Călineşti Oaş (Evaluarea Naţională); Lorena Paşca, Colegiul Naţional Ioan Slavici Satu Mare (Bacalaureat); Bianca Bărbuş, Colegiul Naţional Ioan Slavici Satu Mare (Bacalaureat).

Mai multe în ediția tipărită și în formatul pdf, pentru abonați. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns