Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Crăciunescu este uimit de delegările lui Istvan Kovacs

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-o intervenție televizată, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (72 de ani), singurul arbitru român care a condus o finală de Liga Campionilor, nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) nu a primit un meci ca “central” la actualul Campionat Mondial, fiind delegat de 4 ori ca rezervă.

”Merita mai mult, este un arbitru bun. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA… mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea. Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu… pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. Istvan Kovacs face parte dintre cei 36 de “centrali” convocați la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a primit până în acest moment doar 4 delegări în calitate de arbitru de rezervă. Conform statisticilor, arbitrul din Carei se numără printre cei 11 “centrali” fără delegare în teren la acest turneu final. În această situație se află Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Bakary Gassama (Gambia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă), Stephanie Frappart (Franța) și Salima Mukansanga (Rwanda).

Dar, cum unii arbitri au “călcat pe bec” în meciurie din grupe există posiblitatea să-l vedem pe Kovavs delegat în fazele superioare ale Mondialui.

Kovacs și franțuzoaica Stephanie Frappart sunt singurii europeni în această ipostază.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hamilton s-a impus în Mexic

Asculta acest articol Lewis Hamilton (Mercedes) a câștigat duminică seara Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, a 19-a etapă