Image 1
Image 2
Acasa

Rotaract a oferit 5 pense chirurgicale Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare

Rotaract a oferit 5 pense chirurgicale Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rotaract la Spitalul Judetean

Rotaract Club Satu Mare s-a organizat pentru a sprijini Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Joi, 25 mai, tinerii au predat 5 pense chirurgicale pentru sprijinirea Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare din donaţiile sătmărenilor în urma proiectului “O cană de fericire” – proiect îndrăgit de toţi sătmărenii.

Donaţia constă în instrumentar pentru trusa de chirurgie laparoscopică a blocului operator, contribuind astfel la facilitarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive, recunoscute prin avantajele conferite actului operator şi implicit pacientului: durere mai mică, recuperare mai rapidă, spitalizare cu durată mai scurtă.

Proiectul “O CANĂ DE FERICIRE” sprijină an de an câte o secţie a Spitalul Judeţean Satu Mare.

Clubul Rotaract Satu Mare este un club care crede în tineri. Astfel, el îşi propune să fie o sursă de energie în viaţa lor, oferindu-le şansa de a-şi descoperi cât mai bine propria persoană, de a acumula experienţe inedite şi de a-şi ajuta comunitatea prin diferite proiecte menite să însufleţească oraşul.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

STATISTICI

Se înmulțesc infecțiile respiratorii în Satu Mare

În săptămâna 25.12.2023-31.12.2023 (S52/2023), județul Satu Mare a înregistrat o creștere semnificativă a numărului total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS), pneumonii și gripă, ajungând la 742, comparativ cu 608 înregistrate în săptămâna precedentă.