Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bărbaţi din Turţ prinşi cu lemne fără documente

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 8 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică au efectuat activităţi pentru combaterea şi prevenirea tăierilor ilegale de arbori şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea materialului lemnos.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat, în trafic, pe raza localităţii Turţ, un bărbat, de 62 de ani, din aceeaşi localitate, care transporta material lemnos, de esenţă plop şi gorun, fără a deţine aviz de însoţire a mărfii.

Totodată, a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Turţ, care transporta o cantitate de lemn mai mare decât cea înscrisă pe avizul de însoţire a mărfii.

Materialul lemnos pentru care bărbaţii nu deţineau documente a fost ridicat în vederea confiscării şi predat, în custodie, angajaţilor Ocolului Silvic Ardud.

În cadrul activităţii, poliţiştii au legitimat peste 10 persoane şi au aplicat două sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii nr.171/2010, în valoare de 2.000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns