Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Bărbat înjunghiat la beţie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, 21 decembrie a.c., în jurul orelor 03.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat de 62 de ani, din Satu Mare, despre faptul că i-ar fi provocat, prin înjunghiere, mai multe lovituri unei persoane, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, bărbatul i-ar fi aplicat victimei, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Odoreu, mai multe lovituri la nivelul membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona abdominală, utilizând un cuţit în acest sens.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acesta fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Accident mortal la intrare în Drăguşeni

Un accident mortal de circulaţie a fost întregistrat în această dimineaţă, în jurul orei 6 şi 30 de minute, la intrare în localitatea Drăguşeni. Viteza excesivă a fost cauza accidentului.

Sigla Informatia Zilei

Sute de percheziţii în Satu Mare şi în alte judeţe

Poliţiştii sătmăreni coordonaţi de procurorii bucureşteni efectuează 7 percheziţii pe raza judeţului Satu Mare.În această zi, în cauză sunt efectuate 313 percheziţii.Se efectuează cercetări în două dosare penale având ca o biect săvârşirea infracţiunilor de eveziune fiscală şi spălarea banilor.