Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi bărbaţi au încercat să iasă din ţară pe la Petea cu permise false

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marţi dimineaţă, în jurul orei 06.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România, un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Maramureş. Acesta conducea un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră i-a fost solicitat şi permisul de conducere, iar bărbatul a prezentat un permis eliberat de către autorităţile din Ucraina. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

Tot marţi, la aceeaşi oră şi în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 52 de ani, cânducând un autoturism, tot marca Nissan, înmatriculat în Germania. Pe lângă documentul de călătorie, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere eliberat de către autorităţile din Bulgaria. Din studiul documentului în cauză a rezultat faptul că permisul nu este autentic, neîndeplinind condiţiile de formă şi fond, fiind un fals total.

În ambele cazuri, permisele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de ambii cetăţeni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere conform Codului Penal, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns