Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Kovacs arbitrează marţi o semifinală la Mondialul Cluburilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Careianul Istvan Kovacs va conduce la centru semifinală dintre Flamengo şi Al Hilal de la Campionatul Mondial al Cluburilor din Maroc. Meciul care le opune pe campioanele din America de Sud şi Asia este programat, marţi seară, de la ora 21:00, la Tanger. Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Marinescu şi Mihai Artene.

Flamengo a intrat direct în semifinale, la fel că şi Real Madrid, campioană Europei. De cealaltă parte, Al Hilal a revenit de la 0-1 cu Wydad Casablanca în sferturi şi a obţinut calificarea la loviturile de la 11 metri, scor 5-3. Wydad Casablanca este câştigătoarea Ligii Campionilor Africii.

În a două semifinală, miercuri, Real Madrid va întâlni pe Al Ahly din Egipt, vicecampioană Africii, echipa care le-a eliminat pe Auckland City FC în primul meci, pentru că apoi să treacă de Seattle Saunders, câştigătoarea Ligii Campionilor în America Centrală şi de Nord (CONCACAF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Record egalat de Lionel Messi

Asculta acest articol Cu golul înscris în returul semifinalelor Cupei Spaniei cu Real Sociedad (scor 1-1), Lionel Messi a egalat