Image 1
Image 2
Acasa

Scor alb, 0-0, în amical CSM Sighet – CSM Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


CSM Olimpia Satu Mare a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical cu CSM Sighetu Marmaţiei. A fost ultimul test de pregătire din perioada precompetiţiomală pentru formaţia sătmăreană.

Meciul s-a juca la Sighetu Marmaţiei, pe durata a 4 reprize, 2×45 şi 2×30 de minute, fapt care a permis antrenorilor grupării sătmărene, utilizarea tuturor jucătorilor din lot. A fost primul meci disputat pe gazon natural din această iarnă pentru jucătorii echipei sătmărene. Poate şi din acest motiv, terenul fiind alunecos, meciul nu a avut o calitate deosebită şi nici multe faze de poartă. Dar să sperăm că în campionat vom avea parte de fotbal de calitate. Şi de rezultate pozitive.

CSM Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – Ciul, Fl. Mureşan, Negrea, Brata, Rodri, Micaş, Bura, Mărieş, Baior, Süveg.
Pe parcursul meciului au mai jucat: Fila, R. Oşan – Gorba, Prodan, Erhard, Vădan, Ziman, Schwarczkopf, Zsiga, Mansour, Vaida, Pop, Lazăr, Tamaş, Nistor, Miguel.

Următorul meci al grupării sătmărene, unul oficial, va avea loc sâmbătă, 11 martie, la Oradea, cu FC Bihor, ocupanta locului 3 în serie.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ZI DE NAȘTERE

La mulţi ani, Florin Mulcuţan!

Florin Mulcuţan este un om de sport cunoscut în Satu Mare şi nu numai. De-a lungul anilor a îndeplinit numeroase funcţii importante, printre altele, la Federaţia Română de Box, Ministerul Tineretului şi Sportului.