Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O mamă din Coca şi-a omorât copilul nou născut şi l-a aruncat în şanţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O mamă din Coca şi-a omorât copilul nou născut şi l-a aruncat în şanţ

După cum am anunţat în ziarul din 3 martie şi pe site, în ziua de 2 martie, într-un şanţ din satul Coca, comuna Călineşti Oaş, a fost găsit într-o pungă, cadavrul unui nou născut. Poliţia şi Parchetul au dat de urma mamei în câteva ore.

Iată şi comunicatul oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare:

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, la data de 03.03.3023 a emis Ordonanţa de luare a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de inculpata G.L., cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea ori vătămatea non-născutului săvârşită de către mamă, faptă prev. şi pedepsită de art. 200 alin.1 Cod penal.
În referatul intocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din loc. Călineşti Oaş, sat. Coca, nr. 119, jud. Satu Mare, un nou născut de sex feminin, născut viu şi viabil, suspecta G. L. a ucis nou născutul, prin obstrucţionarea orificiilor respiratorii cu un corp moale după care l-a aruncat pe acesta într-un canal cu apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activităţi rezultând decesul non născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lãngă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns