Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vin românii acasă de sărbători! Situaţia la Vama Petea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţia de Frontieră anunţă sâmbătă dimineaţa că în punctele de trecere a frontierei Petea şi Urziceni numărul persoanelor care s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în România a fost foarte mare.

S-a lucrat intens în cele două puncte, s-a exploatat la maxim capacitatea acestora. La Petea s-au efectuat formalităţile de control pe 6 artere şi s-a folosit şi o staţie mobilă de lucru.

La Urziceni, pentru că acolo configuraţia punctului permite acest lucru, pe lângă cele 3 artere destinate intrării în ţara noastră, în anumite intervale de timp au fost operaţionalizate încă 2 artere de pe sensul de ieşire pentru intrarea în România (aşadar s-a lucrat pe 5 artere).

Cifrele din ultimele 24 de ore sunt elocvente: prin PTF Petea au intrat în ţara noastră 19.500 de persoane, călătorind cu 6.820 autoturisme. La Urziceni s-au prezentat, în acelaşi interval, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră 2.750 persoane, cu 770 autoturisme.

Poliţia de Frontieră Satu Mare dispune de resursele umane şi logistice pentru ca, în măsura în care este nevoie, să menţină acelaşi ritm şi în cursul zilei de azi, poliţiştii asigurându-se că nu vor efectua doar un control operativ, dar şi eficient. Legislaţia în vigoare trebuie respectată, la fel şi angajamentele asumate de instituţia noastră la nivel naţional şi european.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns