Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ordin de protecţie pus în aplicare, şoferi şi cerşetori amendaţi de către poliţiştii sătmăreni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 5 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare- Biroul de Ordine Publică au procedat la punerea în executare a unui ordin de protecţie emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 49 de ani, din Satu Mare. Acestuia i s-au adus la cunoştinţă toate măsurile dispuse împotriva sa în cuprinsul ordinului.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat la data de 5 iulie a.c., activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier în judeţ, au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 49.000 de lei.

Tot în 5 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Satu Mare au desfăşurat activităţi specifice pentru respectarea normelor de convieţuire socială, privind prevenirea şi combaterea cerşetoriei şi a fenomenelor care generează insecuritatea stradală. Astfel, în urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de peste 33 000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns