Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Controale la frontieră: Maşină furată în Belgia depistată la Petea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un maramureşean după ce la controlul de frontieră s-a constatat că actele maşinii pe care acesta o conducea nu erau autentice.

Luni, 17 iulie 2023, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară un maramureşean în vârstă de 23 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi A4, pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Bulgariei. La controlul de frontieră, în momentul verificării documentelor, poliţiştii au constatat că actele maşinii nu întrunesc condiţiile de formă şi de fond ale unor documente autentice. Mai mult, maşina figura ca fiind radiată din circulaţie de către autorităţile din Belgia încă din noiembrie 2021, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism aparţin, de fapt, unei alte maşini (din Bulgaria).

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având numere false se înmatriculare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns