Image 1
Image 2
Ciornă automată

Scandal la Bixad: Primarul a fost suspendat de prefect

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prefectura Satu Mare ne anunţă despre situaţia primarului din Bixad. Acesta a avut mai multe reclamaţii, dar a fost şi în stare de incompatibilitate, declarată de Agenţia de Integritate.

Detalii în continuare

Având în vedere raportul Agenţiei de Integritate nr 30772/G/II/06.07.2021, rămas definitiv, privindu-l pe Tătar Ioan – primar al comunei Bixad, Prefectul Judeţului Satu Mare, Radu Tiberiu Roca, urmare a atribuţiilor ce-i revin, în temeiul art. 160 alin (7) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, a emis în data de 14.07.2023 ordinul prin care constată încetarea mandatului primarului comunei Bixad, Tătar Ioan, iar în temeiul art 163 alin ( 1 ) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare.

Potrivit legii, în caz de vacantare a funcţiei de primar, în caz de suspendare din funcţie a acestuia, precum şi în situaţiile de imposibilitate de executare a mandatului, atribuţiile ce îi sunt conferite prin lege, vor fi exercitate de drept de viceprimar, cu respectarea drepturilor şi obligaţiilor corespunzătoare funcţiei.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Persoane reținute pentru trafic de droguri

JUDEȚUL SATU MARE

Persoane reținute pentru trafic de droguri

La data de 14 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.