Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACŢIUNI ÎN SATU MARE: Bărbat de 61 de ani bătut de un tânăr de 22 de ani

INFRACŢIUNI ÎN SATU MARE: Ordin de protecţie, cerşetori şi şoferi amendaţi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

INFRACŢIUNI ÎN SATU MARE: Bărbat de 61 de ani bătut de un tânăr de 22 de ani

În judeţul Satu Mare s-au înregistrat mai multe infracţiuni în prima zi a lunii august. Vă prezentăm bilanţul poliţiştilor din 1 august 2023.

În 1 august 2023, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare, în urma activităţilor investigative desfăşurate, au identificat persoana bănuită de comiterea unei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe.

Astfel, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 61 de ani, din Satu Mare, în timp ce se afla în faţa unui magazin alimentar din municipiu, ar fi fost lovit cu pumnul în zona capului, de către un tânăr de 22 de ani, pe fondul unor neînţelegeri.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Deranjată în home office

În 1 august 2023, în jurul orei 08.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei au fost sesizaţi de către o femeie de 56 de ani, despre faptul că o persoană ar fi pătruns fără drept în imobilul său, în timp ce aceasta îşi desfăşura activitatea la locul de muncă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 39 de ani, din Carei, ar fi pătruns fără drept în imobilul femeii, provocând pagube uşilor de acces, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

La volan, fără permis

În 1 august 2023, în jurul orei 16.00, în urma unor activităţi informativ-operative efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au oprit, în trafic, în localitatea Bârsău de Sus, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Maramureş, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu ar deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

200 de şoferi amendaţi într-o zi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în data de 1 august a.c., activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică în judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier în judeţ, aplicând peste 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 38.000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cristian P. (27 ani) este acuzat de contrabanda

950 pachete de tigari de provenienta ucraineana au fost descoperite in portbagajul unui autoturism. Cristian P., (27 ani) din Satu Mare este cercetat penal fiind acuzat de savarsirea infractiunii de contrabanda.