Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CARE O FI CAPITALA ROMÂNIEI? Miss Moscova 2023 a dat cu băţul în baltă la această întrebare

Miss Ziua Orasului Satu Mare 2011- Alexandra Asztalnok
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Miss Moscova a declarat ca isi doreste sa fie un exemplu pentru tinerele generatii
Miss Moscova a declarat ca isi doreste sa fie un exemplu pentru tinerele generatii

Un moment halucinant a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate, a cărei invitată şi protagonistă a fost Miss Moscova 2023, Angelina Brezenskaya. Aceasta a răspuns total nepotrivit unei întrebări a moderatorului, şi anume care este capitala României. Tânăra de 25 de ani a dat numele unei ţări europene.

De-a lungul anilor, câştigătoarele concursurilor de frumuseţe au surprins la capitolul inteligenţă academică, dar nu întotdeauna la modul plăcut. Este şi cazul celei care a fost desemnată Miss Moscova 2023, Angelina Brezenskaya, care, din păcate, a răspuns greşit unei întrebări puse de moderatorul emisiunii la care a fost invitată.

Cea mai recentă câştigătoare a ultimului concurs de frumuseţe din Rusia s-a declarat foarte fericită că a reuşit să câştige titlul de Miss Moscova 2023 şi a mărturisit că este foarte mândră de reuşită sa, dar şi că îşi doreşte să fie un exemplu pentru tinerele fete care aspiră la acest titlu, repsectiv pentru tinerele generaţii.

Din păcate, gafa pe care a făcut-o nu îi va aduce un plus de valoare imagine, ci dimpotrivă. Adevărul este că gazda show-ului a urmărit să o pună în dificultate, iar ironia sa a putut fi observată încă din felul în care a fost formulată întrebarea. Crainicul a întrebat-o pe blondină mai întâi dacă toate concursurile de frumuseţe se confruntă cu o lipsă de cultură generală a aspirantelor la titlul de Miss.

Blondina nu s-a lăsat şi a negat vehement. Apoi bărbatul a întrebat-o care este capitala României, sugerându-i că răspunsul corect este Polonia. Din fericire, invitata nu s-a lăsat păcălită dar, din păcate, a răspuns cu Bosnia şi Herţegovina. Prezentatorul TV a replicat imediat, în aceeaşi notă ironică:”Absolut corect! Să rescriem manualele de geografie!”.

După hohotele de râs din sală, tânăra a întrebat dacă acesta nu este răspunsul corect, iar moderatorul emisiunii i-a spus că este vorba despre Bucureşti, după care discuţia lor a continuat în mod firesc. Din păcate, acestă gafă a făcut înconjurul lumii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Vlad Ţepeş

Premiera documentarului “Istorii despre Vlad Voievod Drăculea”

Un bal, concursuri medievale, tir cu arcul, simulări de lupte între cavaleri, lecţii de spadă vor avea loc la “Dracula Festival 2015”, desfăşurat, în 2 şi 3 mai, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Premiera din 2 mai: filmul documentar «Istorii despre Vlad Voievod Drăculea».