Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACŢIUNE: Bunica i-a dat bani de mâncare, el şi-a luat droguri

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 11 august 2023, un minor de 14 ani, din Brăila, i-a cerut bunicii sale bani pentru mâncare. Dar din banii respectivi el şi-a achiziţionat substanţe halucinogene şi a fost prins de jandarmi.

Echipajul de jandarmerie a depistat un copil în vârstă de 14 ani care avea asupra sa un pliculeţ sigilat, în care era o substanţă albă cristalizată.

S-a întâmplat vineri, în Brăila. Echipajul de jandarmerie a depistat un minor în vârstă de 14 ani care avea asupra sa un pliculeţ sigilat. În pliculeţ se afla o substanţă albă cristalizată. A fost identificată bunica minorului, aceasta fiind tutorele legal, iar în prezenţa femeii, copilul a povestit că i-a cerut acesteia bani pentru a merge să-şi cumpere ceva de mâncare. În realitate însă, minorul a folosit banii pentru a-şi procura pliculeţul cu substanţa posibil interzisă, pentru consumul propriu, potrivit spuselor lui. Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar verificările sunt continuate de instituţiile abilitate”, spun jandarmii din Brăila.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns