Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INTERVENŢIE ÎN SATU MARE: Fată de 16 ani scoasă din Someş

Pod militar peste Somes
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 17 august 2023, o sătmăreancă a fost văzută că s-ar fi aruncat în zona Podului Golescu din municipiul Satu Mare, pe malul stâng al Someşului. 

UPDATE: Ce spun pompierii:

Detaşamentul de pompieri Satu Mare a intervenit astăzi, în jurul orei 15.30 la salvarea unei persoane de sex feminin cu vârsta de aproximativ 16 ani, care se afla blocată în apele râului Someş, la o distanţă de aproximativ 300 m distanţă de la podul Golescu. De urgenţă s-a deplasat un echipaj format dintr-un ofiţer, opt subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă respectiv cu barca pneumatică. Victima aflată în apropierea malului a fost scoasă din apă, formându-se un lanţ uman între echipajele prezente. La salvarea acesteia au participat a pompierii, poliţia precum şi jandarmii. Tânăra a fost predată conştientă echipajului medical TIM şi transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare.

***

Ştirea iniţială:

Evenimentul ar fi fost anunţat prin apel la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD. Femeie a primit îngrijiri medicale. Nu se ştie exact dacă a fost o tentativă de suicid, sau nu.

Aşteptăm şi informaţiile oficiale.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns