Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INCENDIU LA CAREI: Excavator în flăcări

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 25 august 2023, în jurul orei 14:00 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la un utilaj de construcţii (excavator) în municipiul Carei.

La locul intervenţiei s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor.

Pompierii militari au reuşit limitarea şi lichidarea incendiului la nivelul blocului motor şi al cabinei, înaintea propagării acestuia la întreg utilajul şi la vegetaţia din imediata apropiere. Echipajul Smurd a acordat asistenţă medicală şoferului la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la unitatea spitalicească. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind scurtcircuit electric.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Negreşti Oaş: o şoferiţă a nimerit cu maşina într-un butuc de copac

Sâmbătă, 22 aprilie, în jurul orei 11:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localităţii Negreşti-Oaş, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un butuc de copac.