Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PERCHEZIŢII ÎN ROMÂNIA

Clanuri de bătăuşi vizate

Marţi, 3 octombrie 2023, forţele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o amplă operaţiune cu scopul de a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică şi de a combate activităţile ilegale în mai multe cartiere ale oraşului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Operaţiunea implică eforturile coordonate ale poliţiştilor de investigaţii criminale, de ordine publică şi rutieră din zona Ploieştiului.

Poliţiştii de la Secţia nr. 1 de Poliţie Ploieşti au pus în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară, vizează persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni violente.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Ploieşti au documentat infracţiuni comise de 13 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani. Aceste infracţiuni includ tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi distrugere, toate săvârşite în cursul lunii septembrie curent.

Pentru a asigura succesul acestei operaţiuni, poliţiştii au beneficiat de suportul şi colaborarea cu colegi din Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Rutier şi Serviciul Criminalistic.

Suportul de specialitate a fost furnizat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Această acţiune impresionantă beneficiază de sprijinul deplin al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din Gruparea de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploieşti, consolidând astfel eforturile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în oraş.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns