Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ANIVERSARE

Schupler Tiberiu, primarul comunei Urziceni, la ceas aniversar

Schupler Tiberiu primarul comunei Urziceni, este la primul mandat în această funcţie de înaltă răspundere, în care a fost ales în urma scrutinului local din anul 2020.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cei trei ani din acest prim mandat, s-a preocupat de a rezolva diversele solicitări ale locuitorilor comunei, în paralel cu atragerea de diverse fonduri pentru investiţii de interes major pentru comunitatea în fruntea căreia este. Nu ne-am propus a face un palmares, de a enumera realizările primarului în cei trei ani din primul să mandat. Evaluările le lăsăm pe seama dumneavoastră, a celor care, cunoaşteţi în detaliu fiecare activitate desfăşurată la nivel local. Dorim doar să vă reamintim faptul că în 3 octombrie 2023, primarul împlineşte frumoasa vârstă de 52 de ani.

La ceas aniversar familia, colegii de muncă, cei de partid, colaboratorii, o bună parte a comunităţii locale, îi doresc multă sănătate pentru a putea pune în aplicare cât mai multe din promisiunile din campania electorală. Acestor gânduri frumoase li se alătură şi cele ale Informaţiei Zilei şi ale postului nostru de televiziune ITV, însoţite de urarea străbună: La Mulţi Ani!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns