Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu ii invita pe Geoana si Boc la o dezbatere publica pe tema situatiei Romaniei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a invitat duminica pe Mircea Geoana si pe Emil Boc la o dezbatere publica pe tema situatiei cu care se confrunta Romania si a solutiilor propuse de Guvern, dar si de opozitie, adaugand, ironic, si ca se multumeste doar cu prezenta liderului PSD. “As vrea sa ii chem, sa ii provoc, si pe domnul prim ministru Emil Boc, presedinte al PD-L, si pe domnul Mircea Geoana, presedinte al PSD, cei doi presedinti de partid de la putere, sa purtam impreuna o dezbatere publica despre ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimele sase luni, despre prezentul Romaniei, despre dezastrul actual si despre viitor, despre solutii, asa cum le vedem fiecare.

O dezbatere din care sa fie limpede pentru toata lumea, in mod deschis, in mod public, nu cu microfoane si cu camere ascunse cine e la putere, cine e in opozitie, cine si ce a facut si face pentru Romania si, repet, ce solutii avem”, a afirmat duminica, presedintele PNL.
Antonescu a explicat ca “Guvernul patronat de domnul Traian Basescu si de domnul Mircea Geoana” a adus Romania in “pragul unui dezastru”, favorizand coruptia si fiind lipsit de orice preocupare fata de problemele reale ale romanilor, si isi doreste, pe calea acestei dezbateri, sa demonstreze ca exista o opozitie politica reala. “Acum, la toamna si pe viitor, avem de ales intre acest FSN refacut al domnului Basescu si Geoana si opozitia care isi face datoria cu onestitate”, a mai aratat liderul PNL.
Totodata, Antonescu a afirmat ca si-ar dori ca macar Mircea Geoana sa participe la dezbaterea propusa de PNL, pentru a se stabili exact “cine e la putere si cine e in opozitie”. “Daca domnul Boc nu primeste invoire de la Traian Basescu, sau daca nu se simte in stare, ma multumesc si cu domnul Mircea Geoana”, a declarat Crin Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns