Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sustinerea populatiei pentru pachetul de stimulare economica al lui Obama scade, arata un sondaj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din ce in ce mai putini americani sunt de parere ca pachetul de masuri pentru stimulare propus de Barack Obama va insanatosi economia, dar majoritatea aproba in continuare actiunile sefului statului, potrivit unui sondaj dat publicitatii luni, relateaza Reuters.

Obama se bazeaza pe sustinerea opiniei publice pentru a impune reforme in sistemele medical, financiar si energetic. El este sustinut in continuare de 65% din populatie, potrivit unui sondaj Washington Post – ABC News. Dar proportia americanilor care cred ca pachetul sau de stimulare, estimat la 787 de miliarde de dolari, va reface economia a scazut de la 59% in urma cu doua luni la 52% in prezent.
In conditiile in care sustinerea fata de Obama este puternica in continuare, numai 36% dintre persoanele chestionate privesc favorabil Partidul Republican si numai 22% dintre ei se identifica drept republicani.
Studiul a fost realizat pe 1.001 persoane comtactate in perioada joi-duminica si are o marja de eroare de plus – minus 3%.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Didier Drogba are malarie

Asculta acest articol Antrenorul gruparii Chelsea, Carlo Ancelotti a dezvaluit problemele grave prin care trece Didier Drogba. Varful ivorian a