Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Anglia – Chelsea l-a acontat pe Daniel Sturridge, insa suma de transfer va fi decisala tribunal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Chelsea a obţinut semnatura atacantului lui Manchester City, Daniel Sturridge (19 ani), al carui contract expira la 30 iunie, dar suma de transfer va fi stabilita de un tribunal, intrucat cele douaparţi nu au reusit saajungala un acord asupra daunelor compensatorii, informeazaDaily Mail.

Internaţionalul englez de tineret nu poate pleca de la concitadina lui United gratis, pe baza legii Bosman, intrucat nu depaseste varsta de 24 de ani, iar City solicita10 milioane de lire sterline, suma care ar trebui saechivaleze cu preţul de formare al jucatorului. Cu toate acestea, oficialii gruparii londoneze nu sunt dispusi saachite mai mult de 3 milioane de lire sterline pentru serviciile atacantului in varsta de 19 ani.
Aflat la final de contract cu Manchester City, Sturridge a solicitat un salariu saptamanal de 55.000 de lire sterline pentru a semna o noua inţelegere, dar cererea i-a fost refuzata de conducerea clubului. Internaţionalul englez de tineret a bifat 16 prezenţe in sezonul trecut din Premier League si a marcat patru goluri.
Altfel, Florent Malouda, curtat in aceasta perioadade AC Milan si FC Barcelona, si-a prelungit contractul cu Chelsea cu incadoi ani, pana in 2013. Internaţionalul francez a fost transferat in 2007, de la Olympique Lyon.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns