Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Medicii au încercat să-l reanimeze pe Michael Jackson timp de o oră, spune fratele său

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Medicii au încercat timp de peste o oră să-l reanimeze pe Michael Jackson după ce acesta s-a prăbuşit la domiciliul său ca urmare a unei aparente crize cardiace, a declarat joi Jermaine Jackson, fratele starului şi purtătorul de cuvânt oficial al familiei, informează AFP.
Regele popului ar fi suferit un stop cardiac, dar cauza oficială a decesului nu va fi cunoscută decât după autopsie, a precizat Jermaine Jackson într-o conferinţă de presă foarte emoţională, susţinută la câteva ore după decesul brusc al lui Michael Jackson, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani. “Medicul său personal, care era cu el, a încercat să-l reanimeze pe fratele meu. La fel au făcut şi paramedicii care l-au transportat la spitalul Ronald Reagan al UCLA”, a adăugat Jackson, care a citit un text scris înainte. “Când a ajuns la spital, în jurul orei 13.14 (23.14, ora României), o echipă de medici, din care făceau parte cardiologi, au încercat să-l reanimeze. Timp de peste o oră. Nu au reuşit”, a spus fratele megastarului pop.
“Familia noastră cele presei să ne respecte viaţa privată pe durata acestei perioade dificile”, a mai spus Jermaine Jackson. “Dragostea noastră fie cu tine, Michael, pentru totdeauna”, a încheiat el.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns