Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un fost manager al lui Michael Jackson acuză medicii “şarlatani” care i-au dat medicamentele

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tarak Ben Ammar, prieten şi fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat vineri drept “criminali” şi “şarlatani” pe medicii care au profitat de faptul că starul era ipohondru, dându-i medicamente în cantităţi mari, relatează AFP.

“Este clar că în această poveste criminali sunt medicii care l-au îngrijit de-a lungul întregii cariere, i-au distrus faţa şi i-au dat medicamente pentru a-i calma durerile”, a spus Tarak Ben Ammar, producător de film şi om de afaceri tunisian, intervievat de postul de radio francez Europe 1. “Nu putea să doarmă, aşa că lua somnifere. Era un ipohondru şi nu se ştia niciodată clar dacă este bolnav, pentru că era înconjurat de medici şarlatani care trăiau de pe urma bolilor  lui, care îi facturau mii şi mii de dolari pentru medicamente, vitamine” şi aşa mai departe, a continuat Ben Ammar, care a fost manager al lui Michael pentru un turneu mondial de la sfârşitul anilor ’90.
Potrivit lui, Michael Jackson a murit “din cauza unei crize cardiace, pentru că lua tot felul de medicamente”, dar fostul său manager spune că nu l-a văzut niciodată drogându-se. “Se hrănea prost, nu ducea o viaţă foarte sănătoasă, nu putea să facă sport. Toate astea ar fi avut aceleaşi consecinţe în cazul oricărei fiinţe umane”, a conchis el.
Michael Jackson a murit joi la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgent în urma unui stop cardiac.
Un avocat al familiei confirmase mai devreme că starul lua medicamente pentru a fi din nou în formă în vederea programului lung de concerte prevăzute pentru această vară la Londra. Brian Oxman, avocat al familiei Jackson, a declarat la CNN, referindu-se la decesul cântăreţului, că “nu a fost ceva neaşteptat (…), din cauza medicamentelor pe care le lua”. “Oamenii din anturajul lui i-au permis să aibă acces la medicamente. Dacă vă gândiţi că a fost vorba despre un abuz de medicamente în cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat şi în viaţa lui Michael Jackson”, a adăugat el.
Fosta starletă şi fotomodel Playboy, Anna Nicole Smith a murit în 2007, la 39 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. Doi medici şi avocatul ei sunt inculpaţi în California pentru că i-au permis în mod impropriu accesul la medicamente.
“Nu ştiu câte medicamente lua, dar am auzit din familie că era o cantitate foarte mare”, a spus Oxman referindu-se la Jackson.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns