Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu se uită la filme piratate în Air Force One

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La bordul aeronavei oficiale a pre;edintelui României sunt proiectate filme artistice fără licenă de difuzare în spaii publice. Responsabilii ROMAVIA sunt pasibili de închisoare, pentru neplata drepturilor de autor. Pe unele dintre filme au apărut subtitrări semnate “veveria_bc”, cunoscute utilizatorilor de filme piratate de pe net.

O deplasare cu pre;edintele României în străinătate a reprezentat dintotdeauna ;i un bun prilej pentru a urmări filme la înălime. Adică, în aeronava prezidenială, Air Force One-ul românesc. La una dintre ultimele deplasări, jurnali;tilor de la Cotidianul le-a atras atenia faptul că la finalul filmului a apărut mesajul “subtitrare realizată de veveria_bc”, o vedetă a subtitrărilor din reeaua filmelor piratate. Astfel, Cotidianul a cerut lămuriri oficiale din partea Regiei Autonome Compania Română de Aviaie „ROMAVIA”, care asigură deplasările cu avionul ale ;efului statului.

Am vrut să aflăm dacă pentru filmele difuzate sunt plătite drepturile de autor. Directorul general al ROMAVIA, dr.ing Iuliu-Adrian Goleanu, ne-a răspuns< nu, nu există. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns