Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu nu merge în tandem la prezidențiale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat joi că, înainte de campania pentru prezidențiale, nu va nominaliza un premier cu care să facă tandem, excluzându-l astfel și pe Ludovic Orban, despre care fusese întrebat. Întrebat dacă intenționează să nominalizeze un premier înainte de campania pentru prezidențiale cu care să meargă în tandem și dacă acesta va fi Ludovic Orban, Antonescu a răspuns că nu se pune această problemă.
“Am să vorbesc despre cum văd guvernarea după ce vom avea un alt președinte al României, dar nu se pune problema de a nominaliza un prim-ministru pentru că asta ar însemna că ne jucăm. și ca atare nici domnul Orban nu poate beneficia cel puțin acum de această nominalizare”, a fost răspunsul lui Antonescu.
“A construi un tandem cu un prim-ministru ipotetic poate să fie preocuparea cred a unui candidat care nu simte că spune destul prin persoana și prin proiectul său, nu e cazul meu”, a conchis el. Pe de altă parte, întrebat despre stafful său de campanie, Antonescu a răspuns că acesta va fi făcut public la începutul săptămânii viitoare, în acest moment aflându-se în derulare procesul de alcătuire.
Antonescu a precizat că nu a început să învețe limba engleză.
“Sper că o dată cu intrarea în campania electorală și Traian Băsescu va ține cont de sfatul care mi-a fost dat mie, pentru că e valabil și pentru domnia sa”, a adăugat Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns